برای داشتن حافظه بهتر چه بخوریم؟

برای داشتن حافظه بهترچه بخوریم؟

سوء تغذیه دوران خردسالی با کاهش بهره هوشی (IQ)  درطول زندگی همراه است.

برای رفع این مشکل برای وعده صبحانه شیرکم چرب، میوه، تخم مرغ پخته، قهوه، چای، پنیرکم چرب، نان سبوس دار می تواند مفید باشد. بهتراست خوراکی هایی نظیر نیمرو، سیب زمینی سرخ کرده، مربا، نان سفید، کیک و بیسکویت مصرف نشود.

مصرف ماهی، سبزیجات سبز، گوجه فرنگی، میوه و حبوبات در وعده شام می تواند به بهبود عملکرد حافظه کمک کند.

چربی حیوانی اشباع شده، اسیدهای چرب ترانس و اضافه وزن می تواند موجب بروز دیابت و آسیب دائمی به شریان های مغزی شود در نتیجه فعالییت مغز را کاهش می دهد.

الکل، رنگ ها، شیرین کننده ها و افزودنی های غذایی مصنوعی، نوشابه های گازدار، انواع شربت وتنقلات شیرین، نیکوتین، نان سفید و پرخوری از دیگر عوامل کاهنده فعالیت مغزی هستند.

 

گردآورنده : حسین زاده آموزگار پایه سوم

دیدگاهتان را بنویسید

اطلاعیه

پشتیبانی